onsdag 7 september 2011



Rolig dag som alltid i skolan. :) Ska börja fota lite analogt nu.. Gillar dock inte de alls, men kan bli skoj att få prova framkalla film osv iaf. :)

Efter maten idag packade ja upp den sist flyttlådan faktiskt! xD Den har stått i ett hörn för sig själv länge nog tyckte ja. ;) Har moppat golv och grejat också. Men nu blev ja så sjuktligt trött så de blir sängläge och kolla lite film nån timme nu.

tisdag 6 september 2011

Dessa rubriker.. :P


Idag har vi haft klasshäng, och veckans bilder handlade om kompisporträtt. Efter det gick vi igenom olika sätt att konvertera bilder till svart/vitt. :)

Nu ska ja snart hem, får besök av walters pöjka idag. :) Ska även hinna med att handla lite och fixa lite bilder till uppgiften slutartid och bländare. :)

måndag 5 september 2011


Ja de vore ju rätt nice om man fick börja må som folk igen någon gång.. Förra veckan och helgen har satt sina spår i kroppen. Man är som en zombie från man går upp tills man lägger sig. :P Segt värre.. Men blir nog bättre om någon dag.

Har en flyttlåda kvar som aldrig vill packa upp sig själv.. Blir så besviken när jag kommer hem varje gång.. Kan den bara inte vara uppackad när jag kommer hem från skolan nån gång.. :P

....


Ja bloggen sköter jag riktigt bra.. :P Nej men de har varit sjukt mycket med flytten just nu. Men nu är allt klart så man har tid att bara softa efter skolan. :) I helgen va det full rulle, for mellan delsbo, ljusdal, sillerbo hela tiden. Festade fredag och lördag. Får tacka alla för en awesome helg! :)

Nu är jag på skolan och jobbar med veckans bild som är kompisporträtt. :) Efter skolan blir det lite städning och sen ska jag göra lite matlådor. Blir för dyrt om man ska handla mat på skolan varje dag. ^^