fredag 26 augusti 2011

flytt på g!


Idag efter skolan skulle jag in till delsbo för att hämta ut min nyckel till lägenheten. När jag nästan är framme vid hållplatsen stannar en bil där å tutar som en dåre. Trött som jag är har ja inte en tanke på att det är mig han tutar åt.. :D När det väl kopplar på övre våningen ser jag att det är taggen som är på väg hem från jobbet! Så då liftade jag med honom.in till delsbo :)

När jag kommer in så får jag inte tag i vaktmästaren som ska ge mig mina nycklar.. Det slutar med att jag får be lillebror att leta upp hans privata mobilnr. ^^ Det visar sig att dom slutar kl 2 på fredagar och de hade han glömt berätta. Men han va så snäll så han kom ner igen och fixade mina nycklar!! Tack för det!! :)

Nu ska ja dricka en öl å slappa lite. Sen ska det sista rivas ner och packas! Flyttar nog in imöra eller ev söndag. :)

cya!

tisdag 23 augusti 2011

Sådär!


Ja då har man hunnit med att bränna av 2 dagar i skolan. Både skolan och klassen verkar awesome! Har mest flummat runt dom här dagarna. Mycket nytt att hålla reda på och hitta överallt. ^^ Längtar grymt tills jag får lägenheten så man kommer lite närmare. För tillfället kliver jag upp kl. 05.40 och kommer hem runt 18.30.. Inte så nice men det får fungera en vecka till. Lite roligt att man är trött på att pendla redan efter 2 dagar. ^^

Nu är det dags för mat sen slappa och ladda inför imorgon!

lördag 20 augusti 2011

Kräftis skivis ikväll dååå!

Nu är de kräftskiva på g. :) Börjar bli lite nervös inför måndagen. Tycker hela sommaren bara har försvunnit spårlöst. ^^ Har inte hunnit med ett dugg känns det som. :P Men ska bli roligt att börja plugga lite å flytta vidare. :)

Dags att gå ner å hjälpa till lite nu, tjooo!

Fredag




torsdag 18 augusti 2011

Whoohoo



Här har det stått stilla den senaste tiden. Har varken haft tid eller ork till att bry mig över bloggen. :P Men kommer nog igång lite bättre under dom kommande veckorna. :)

Den senaste tiden har jag fixat med en hel del papper till skolan, lägenheten och csn. Men nu är allt klart iaf. :) Verkar som att flytten kommer äga rum den 1 sep. Så de blir till att pendla i 1,5 vecka. Inte så sugen men vad ska man göra. ^^

Har plockat ner rummet helt nu och samlat ihop allt som ska med. Ska packas ordentligt i morgon. :)